Josip Bartulovic és Kulik Johanna

Josip Bartuloviç  (Joselito) 1991 óta él Magyarországon. Magyar állampolgár, magyar színekben indul nemzetközi versenyeken. Josip és Kulik Johanna (Juanita) hazánk egyik legismertebb tangó táncospárjává vált az elmúlt évek alatt. Nagyszerű táncteljesítményükért megkapták az EUROPAS magyar táncművészeti díjat.

Eddigi legnagyobb sikerüket Josip és Johanna 2003 márciusában Buenos Airesben, Argentinában, a tangó őshazájában érték el. Az első argentinok által megrendezett Argentin Tangó Világbajnokságon 180 pár közül bekerültek a döntőbe. Itt 30 argentin bíró pontozott, akik kiváló argentin táncosokból és koreográfusokból álltak.

A legjobb európai párként már a verseny alatt óriási média és közönségsikert arattak.

Több tánciskolában tanítanak, folyamatosan meghívott tanárai színvonalas nemzetközi workshopoknak, és minden évben elutaznak Argentínába, hogy az ottani tanároktól még több tudást kapjanak, és ezt továbbadhassák tanítványaiknak.

Óráikon a kedvesség, türelem ötvöződik óriási szakmai tapasztalattal és tudással. Kezdő tangótáncosok is örömmel látogatják óráikat, workshopjaikat.

Forrás: tangovida.hu