Andrea már kiskorától kezdődően magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesanya zongoratanárnő és Andrea is gyerekkorától kezdődően táncolt más táncokat. 2006-ban viszont megismerkedett az argentin tangóval, ami végleg elrabolta  szívét. Nagyon sokat tanult mind az itthoni tanároktól, mind pedig Európa más pontjain és Argentínában is argentin mesterektől.

Endre életét teljesen megváltoztatta az argentin tangó. Olyannyira, hogy táncolt már utcán  pénzért (még Franciaországban is) hogy fejlessze a színpadi technikáit. Már háromszor volt Argentínában, összesen kilenc hónapot töltve azzal, hogy megismerkedjen a tangó rejtelmeivel. Szenvedélye a blogírás a tangóról, tangó oktatásról, milongákról. (https://endretango.com)

Josip Bartulovic és Kulik Johanna

Josip Bartuloviç  (Joselito) 1991 óta él Magyarországon. Magyar állampolgár, magyar színekben indul nemzetközi versenyeken. Josip és Kulik Johanna (Juanita) hazánk egyik legismertebb tangó táncospárjává vált az elmúlt évek alatt. Nagyszerű táncteljesítményükért megkapták az EUROPAS magyar táncművészeti díjat.

Eddigi legnagyobb sikerüket Josip és Johanna 2003 márciusában Buenos Airesben, Argentinában, a tangó őshazájában érték el. Az első argentinok által megrendezett Argentin Tangó Világbajnokságon 180 pár közül bekerültek a döntőbe. Itt 30 argentin bíró pontozott, akik kiváló argentin táncosokból és koreográfusokból álltak.

Barabás Béla és Hudry Kata

Barabás Béla

Fiatalabb korábban vívással, és különböző küzdősportokkal foglalkozott, majd csapatsportokban is jeleskedett.

Bár saját bevallása szerint sokhanem készült táncosnak, mégis úgy hiszi, hogy ez a legtisztább önkifejezési forma.

Budai László és Pirity Andrea

Budai László több, mint két évtizedes táncos múlttal rendelkezik. Több műfajban is otthonosan mozog (Modern-táncok: Limon-, Graham-, Hammadi-technikák; Jazz-tánc; Balett; Divattánc; Versenytánc).

Már 25 évesen elvégzett egy modern-tánc pedagógusképzőt, később egy koreográfusképzőt is. A mai napig főként felnőtt táncoktatással és koreografálással foglalkozik.

A Nemzetközi Divattánc Szövetség (IDO) versenyzője volt, jelenleg pontozóbíróként járul hozzá az IDO versenyeihez. A szövetség által szervezett versenyeken Mambó, Argentin Tangó, Hot-Blues és Show-tánc kategóriákból Európa-bajnoki, Világbajnoki és Világkupa-győztes címeket szerzett.

Ecsedy Áron

1993-tól tanult latin-amerikai és standard társastáncokat, majd versenyezni kezdett. Eredményei között van országos és regionális bajnoki cím és egy sor dobogós helyezés különböző országos versenyeken. Ebben a műfajban a versenyzést 2001-ben hagyta abba.

1995-től a versenytánc kiegészítéseképpen jazzbalettet, jazztáncot, klasszikus balettet és modern technikákat (Graham, Limón technika valamint kontakttánc) tanult.

1999-től foglalkozik (autentikus) argentin tangóval.

Glotz Mária

Már kisgyermekként ismerkedett a színpaddal, hiszen az Operaház Gyermekkórusában énekelt. Zenei általános iskola elvégzése után Benkő Zsófia táncpedagógus tanítványa volt. Tőle tanult 14-18 éves koráig társastáncot a Szakszervezetek Fővárosi Művelődési Házában (SZFMH) Bóbis László táncpartnereként.

Sok-sok év kihagyás után találkozott az 1999. dec. 30-i "Combok csókja" c. előadással. Ekkor látott először argentin tangót, mely azonnali szerelmévé vált.

2000. januárjában ismerkedett meg az argentin tangóval Budai László szárnyai alatt. Hamarosan tagja lett az általa vezetett Argentin Tangó Táncszínháznak. Táncolt az "Évszakok Buenos Airesben" című darabban, és a "Dona Lucrezia háza" című táncjátékban.

Kiszner Krisztián és Balogh Éva

Krisztián több, mint 4 éve tanít főleg karibi táncokat. Meghívott tanára sok jelentős hazai és nemzetközi tánc fesztiválnak.

Évivel több sikeres, látványos show-t állítottak már színpadra, illetve döntős helyezéseket értek el számos nemzetközi táncversenyen.

Debrecenben sokat tesznek az argentin tangó népszerűsítéséért. Az elmúlt években neves tangótanároktól tanultak itthon és külföldön egyaránt. Főleg Glotz Máriának, Kulik Johannának és Josip Bartulovicnak köszönhetik tudásukat.

Óráikon jó hangulatban, sokszor játékosan tanítanak, igyekeznek a lehetőségekhez mérten mindenkinek személyre szabottan segíteni.