Andrea már kiskorától kezdődően magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesanya zongoratanárnő és Andrea is gyerekkorától kezdődően táncolt más táncokat. 2006-ban viszont megismerkedett az argentin tangóval, ami végleg elrabolta  szívét. Nagyon sokat tanult mind az itthoni tanároktól, mind pedig Európa más pontjain és Argentínában is argentin mesterektől.

Endre életét teljesen megváltoztatta az argentin tangó. Olyannyira, hogy táncolt már utcán  pénzért (még Franciaországban is) hogy fejlessze a színpadi technikáit. Már háromszor volt Argentínában, összesen kilenc hónapot töltve azzal, hogy megismerkedjen a tangó rejtelmeivel. Szenvedélye a blogírás a tangóról, tangó oktatásról, milongákról. (https://endretango.com)

Andrea és Endre mai napig képzik magukat és rendszeresen járnak nemzetközi workshopokra, így csiszolva tudásukat. A legnagyobb hatással Carlos Perez argentin tangómester volt rájuk, aki több mint hatvan éve tangózik. Tőle tanulták meg azt a technikát, hogyan kell a tudást a lehető legegyszerűbben, a legpontosabb eszközökkel és a leghatékonyabban átadni. Nagy hangsúlyt fektetnek a páron belüli kapcsolatra, a zenére és a "talajjal" való kapcsolatra.
Andrea és Endre  egy frissen alakult tánciskola a Tango Libre Budapest (https://tangolibre.hu)  tanárai, ahol rendszeresen tartanak tangó órákat, de járnak tanítani külföldre is és Magyarország más városaiba.